вівторок, 7 березня 2017 р.

«Поєднання Весни і жіночої краси"


Жіноче свято і весна
Несуть з собою дні погожі.         

По всій Землі, для всіх людей –
Весна і жінка дуже схожі.
Нарешті настала весна – пора сонця, радості, квітів й надії. Ми вітає Вас, любі жінки, з
8 Березня. І якби там не було холодно, все ж весна, переступивши через снігові замети, озветься до нас радістю. Розтане сніг, відступлять морози, в серце постукає надія. Надія, що всі зимові негаразди, так як і зима, минуть, відлетять і світ оновиться.  На передодні  Міжнародного жіночого дня -8 Березня  в бібліотеці відбулося засідання жіночого клубу «Натхнення»  присвячене жіночій красі. 
У цей березневий день, прекрасна половина людства чекають кольорів, ніжності і подарунків .Тож наше свято ми присвятили жіночності, найдорожчим людям на землі - мамам! Адже у цей день людство вшановує жінку:жінку-матір,жінку –кохану, жінку –трудівницю,жінку –берегиню життя на Землі.
 На зустріч з жінками була запрошена консультант ORIFLAME  Олена Фуфрій.  Яка подарувала  для жінок безкоштовний майстер клас по догляду за шкірою обличчя  . Обговорювалися питання індивідуального підбору комплексного догляду за шкірою обличчя та підбору декоративного макіяжу, переглянули відео презентацію.
  Жінки залишилися задоволені зустріччю .Адже кожна жінка не залежно від віку хоче мати гарний і неповторний вигляд тому, що вони варті самого кращого.

                                             Зі святом Вас любі жінки!

Немає коментарів:

Дописати коментар